Skip navigation MENU

Reisbureau's voor Machu Picchu

Om je op weg te helpen volgt hieronder een lijst met reisaanbieders. Wanneer je op een button klikt, ga je direct en zonder enige vorm van reclame door naar de Machu Picchu reismogelijkheden van de betreffende aanbieder.


Kras reizen

Kras reizen is een reisaanbieder met een gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Uitgebreide informatie over de reizen naar Machu Picchu, vanaf € 2099.

Kras reizen


TUI

De reisorganisatie TUI (voorheen Arke) is marktleider in de Nederlandse reisbranch. Tui is betrouwbaar en heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding voor reizen naar Peru.
TUI


Peru Online

Peru Online is onderdeel van Riksja, een verre reizen specialist. Bij Riksja kun je door middel van bouwblokken zelf je reis samenstellen. Uiteraard met advies van de reisspecialisten van Riksja zelf.

Peru Online

Djoser

Djoser organiseert groepsreizen. De kleine reisgroepen bieden veel individuele vrijheid, terwijl je het gemak behoudt van een groepsreis. Djoser is misschien niet de goedkoopste, maar biedt wel veel kwaliteit. Een aanrader dus!

Naar Djoser


tenzing

Tenzing Travel

Tenzing Travel is een verre reizen specialist met veel reizen naar Peru en Machu Picchu. In tegenstelling tot sommige andere reisbureau’s kun je bij Tenzing individuele rondreizen boeken.

Tenzing Travel

Peru2Go

Peru2Go is onderdeel van My Way To Go, een echte verre-reizen specialist. Het aanbod is groot en de reizen zijn flexibel:

  • Individuele rondreizen
  • Zelf samenstellen
  • ‘Jij kiest, wij stellen samen’
Peru2Go

Shoestring

Shoestring is een reisbureau gespecialiseerd in verre reizen. Shoestring biedt ook individuele rondreizen naar Peru aan. De reizen hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Shoestring

sawadee

Sawadee reizen

Sawadee reizen is een specialist voor verre reizen. Deze ervaren reisorganisatie biedt 23-daagse rondreizen en familiereizen naar Peru aan. De reizen van Sawadee zijn van hoge kwaliteit en daarom is het prijsniveau iets hoger dan gemiddeld.

Sawadee reizen

Baobab reizen

Baobab is een verre reizen specialist die groepsreizen organiseert naar Machu Picchu. De groepen zijn kleinschalig en er is veel individuele vrijheid. Er wordt gebruik gemaakt van Nederlandstalige gidsen.

Baobab reizen

FOX vakanties

FOX vakanties is een reisorganisatie gespecialiseerd in verre bestemmingen. Reizen naar Machu Picchu vanaf € 2529.

Fox vakanties

SNP

SNP reizen

SNP biedt veel verschillende reizen aan naar Machu Picchu, tegen aantrekkelijke prijzen. Vanaf € 1495 p.p.

SNP reizen

Koning Aap

Koning Aap is een echte verre reizen specialist. Dit reisbureau is met name gericht op groepsreizen met ervaren reisbegeleiders. Koning Aap biedt ook speciale themareizen aan, zoals familiereizen en festivalreizen.

Koning Aap